FAQ

Locatie en omgeving

IJgenwijs is goed bereikbaar met openbaar vervoer en heeft een directe verbinding met Centraal Station. Binnen 20 minuten brengt de tram je naar Centraal Station. 

Onder jouw nieuwe huis komt een parkeerkelder met maar liefst 29 auto parkeerplekken waarop jij als koper kunt intekenen. Voor € 27.500 VON (ex. erfpacht) heb jij dan je eigen autoparkeerplaats, optioneel inclusief je eigen elektrische laadpaal. Rijd je liever op twee wielen? Er komen ook vijf motorparkeerplaatsen! Die kosten € 5.500 excl. erfpacht. Dankzij de keuze voor een autolift in plaats van een helling passen er in dezelfde ruimte aanzienlijk meer parkeerplaatsen. En het is nog comfortabel ook: je kunt gelijkvloers in- en uitrijden. Zonder hellingproef.

Verkoop en planning

Het is lastig om vooraf definitieve data te noemen waarop de woning gereed is. Indicatief kunnen we dit natuurlijk wel aangeven. Wij verwachten dat de bouw start in het eerste kwartaal van 2021 en dat ca. een jaar later (2022) de woning gereed is om te bewonen.

Verwachting is 1e kwartaal 2021.

Vanaf zaterdag 3 oktober gaat IJgenwijs officieel in verkoop. Je kunt een persoonlijk gesprek aanvragen met de makelaar zodat je volledig op de hoogte bent en je alle verkoopdocumententie in ontvangst kunt nemen. Indien je interesse hebt in een gesprek, neem dan gerust contact op:

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Tel.: 020 4950 650
E-mail: info@hallie-vanklooster.nl